Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Η πολυκατοικία της Δεξιάς και η αντιπαροχή του ΛΑΟΣ


Ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα προσπαθεί να καταστήσει το κόμμα του ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ως γνωστόν τόνισε ότι παραμένει στη γειτονιά της Δεξιάς αλλά έξω πλέον από την πολυκατοικία. Την οποία τώρα προσπαθεί να κατεδαφίσει προσφέροντας … αντιπαροχή.
Ο οικοπεδούχος -η μεγάλη βαση της Δεξιάς παράταξης- λέει ο Καρατζαφέρης, “ψάχνει λύσεις, θέλει να την πουλήσει την πολυκατοικία, να διώξει τους καταληψίες, έχω την αίσθηση ότι με τον οικοπεδούχο θα βρούμε λύση, μήπως και σηκώσουμε ένα σύγχρονο κτίριο, φιλόξενο, που να χωράει πολύ κόσμο. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι, αλλά είναι θέμα τελικής απόφασης του οικοπεδούχου”. Και την έριξε τη ρουκέτα στη συνέχεια: “Πριν τις ευρωεκλογές είχα δηλώσει ότι δεν πρόκειται να δεχθώ στο κόμμα κανέναν εν ενεργεία βουλευτή της ΝΔ. Μετά τις εκλογές όμως νομίζω ότι δεν έχω το δικαίωμα να αφήσω άστεγους, ανθρώπους, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί για αυτή την παράταξη και να τους αφήσω να συντρίβονται ανάμεσα στους 'Βατοπεδινούς' και σε εκείνους της 'άγονης γραμμής' και της Siemens. O οποιοσδήποτε βουλευτής της ΝΔ αισθάνεται την καταστροφή να έρχεται με την ήττα στις εκλογές και να μένει εκτός κοινοβουλίου είναι ευπρόσδεκτος σε ένα διάλογο μαζί μας”.
Στη Ρηγίλλης και το Μαξίμου βέβαια, δεν δέχονται –προς το παρόν- ούτε κουβέντα για συνεργασία με τον Καρατζαφέρη. Αντιθέτως προσπαθούν να οικειοποιηθούν την ατζέντα του για να αντλήσουν ψήφους από την δεξαμενή του ΛΑΟΣ. Και σου λέει ο Καρατζαφέρης: Αφού προσπαθείτε εσείς να οικειοποιηθείτε την ατζέντα μου, θα οικειοποιηθώ και εγώ τους βουλευτές σας. Όποιους τουλάχιστον θελήσουν να… αυτομολήσουν από την Ρηγίλλης στην Καλλιρρόης. Και αν δούμε ποιος θα βγει κερδισμένος.
Κάτι μας λέει ότι αν τελικά συμβεί αυτό ίσως επέλθει η… κατεδάφιση του νεοκλασικού της Ρηγίλλης και μάλιστα χωρίς ελεγχόμενη έκρηξη! Φυλαχτείτε παιδιά θα το πατήσει το κουμπί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: