Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Γκαγκάτσης η επιστροφή;


Η σημερινή παραίτηση του Κώστα Πηλαδάκη από την προεδρεία της Superleague γεννά εύλογα ερωτηματικά σχετικά με το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του σε αυτή. Ο πρώην πλέον πρόεδρος έκανε λόγο στις δηλώσεις του για επαγγελματικούς και προσωπικούς λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή, τονίζοντας παράλληλα την επιθυμία του «να οδηγηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε τεχνοκράτες, όπως συμβαίνει στα περισσότερα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου».

Ήδη από το μεσημέρι έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα ονόματα για τη διάδοχη κατάσταση στη Superleague, με αυτά των Μποροβήλου, Σπανού και Κομπότη να ακούγονται περισσότερο, ωστόσο προσωπικά (αν και περισσότερο βλέπω τον Πατρίκ Κομνηνό και λόγω γνώσεων για το χώρο αλλά και γιατί τον θεωρώ ιδιαίτερα ικανό για να επωμιστεί την προεδρεία) δεν μπορώ να αποκλείσω να έχουμε τη μεγάλη έκπληξη με την επιστροφή του Βασίλη Γκαγκάτση.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ (θυμίζω πως πρόσφατα έγινε κάτοχος του 12% των μετοχών του ΠΑΟΚ...) δεν αποκλείω να αποτελέσει την έκπληξη στην προεδρεία της Superleague, κάτι που αν τελικά γίνει πράξη θα σημάνει αυτόματα και το πέρασμά του στην αντιπροεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Λέτε ο Βασίλης Γκαγκάτσης να επιστρέψει; Οψόμεθα…

1 σχόλιο:

Goalkeeper είπε...

Ο Πηλαδάκης είπε: «να οδηγηθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε τεχνοκράτες, όπως συμβαίνει στα περισσότερα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου».
Δηλαδή εννοεί ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι προηγμένο; Καλό ήταν αυτό γελάσαμε!
Όσο για τον Γκαγκάτση, ας κάτσει στ'αυγά του και στον... ΜΠΑΟΚ!
Είπαμε να πάμε προς τα μπρος, όχι προς τα πίσω...